Beoordelingen van Laziz Dedemsvaart

Recente recensies van Laziz Dedemsvaart

5 sterren na 37 reviews

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekkere pizza’s

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, was weer goed / lekker

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza,s en kapsalon. Snel en heerlijk warm nog.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden om 19.45 en we kregen het 1.5 uur later en we hebben aangegeven "Z.S.M" en we kregen geen mayonaise erbij waar we op vroegen en wat erbij hoort.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza shoarma speciaal.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kapsalon! Mijn vrouw en ik hebben genoten. Bestelling was precies op tijd klaar ondanks dat ik helemaal uit Utrecht moest komen en fijne aardige kerels in de bediening. Ga zo door Laziz!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,goede snelle levering.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten en snelle levering.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje kabab bestelt, was gereed op tijd en smaakte prima

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gebeld of ik kon bestellen en ze zijden minimale bedrag was €25 Ik keek op de site en toen was de minimale bedrag gewoon €15 Maar eten was wel lekker en nog warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en vriendelijke bediening

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk en snel bestellen en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, en zoals altijd goede kwaliteit eten

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en werd op tijd bezorgd. Gaan we zekers nog een keer bestellen. Makkelijk online te bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Goed warm en altijd op de afgesproken tijd. Top

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, eten zag er prima uit en smaakte ook lekker. Hoeveelheid was genoeg. Had iets warmer gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Precies volgens afspraak.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten. Snelle vriendelijke service. Ik kom er geregeld, en zal dit blijven doen :)

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super het eten en bezorging👌

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes waren wat te hard gebakken (niet lekker krokant)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte boven verwachting goed! Een min puntje is dat de cola vergeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was uitstekend

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en prima bereid. Alleen het was erg lauw tegen het koude aan. Bezorger kwam 4 minuten te vroeg (prima dus) maar de service verdween bij het nemen van de eerste happen. Liever iets later en warm dan lauw eten. Prijstechnisch was het prima. Volgende keer maar afhalen.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, prima op tijd!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden gevraagd om geen olijven toe te voegen, helaas zaten deze er wel op. De bezorger was 15 minuten later dan de verwachte aankomsttijd. Buiten deze opmerkingen was het eten goed!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was jammer dat de patat miste bij de sparerib schotel, er is wel voor betaald.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vanavond een grote kapsalon besteld met 2x extra vlees. Bezorging was netjes op afgesproken tijd, eten was uitstekend! Alleen bleek ik later een gewone grote kapsalon te hebben gekregen zonder extra vlees (omdat mijn schoonzoon een uur later er ook 1 had besteld). Net gebeld met Laziz en ik krijg nu een nieuwe bezorgd. Errug cool van hun en zeer netjes afgehandeld!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten zag er verzorgd uit, en het smaakte goed

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!