Beoordelingen van Laziz Dedemsvaart

Recente recensies

5.0
Anoniem
13 juni 2024
Frances
10 juni 2024

Lekkere pizza

Anoniem
5 juni 2024
Anoniem
1 juni 2024
Anoniem
15 mei 2024
Anoniem
11 mei 2024
A. van Krimpen
30 april 2024

Heel lekker en zeer vriendelijke bezorger!

Anoniem
28 april 2024
Gérard
27 april 2024
Kok
24 april 2024
Anoniem
17 april 2024
Anoniem
15 april 2024
Anon
3 april 2024

De bezorging was verkeerd afgeleverd na telefonisch contact gehad kreeg ik na 2u en 30 min mijn bestelling met een extra cola.

Anoniem
25 maart 2024
Timmer
16 maart 2024

De pizza’s waren zo lekker. Was echt top

Anoniem
14 maart 2024
Derk Reinders.
11 maart 2024

Heerlijke pizza, en keurig optijd !

Anoniem
6 maart 2024
Hermien
1 maart 2024
Anoniem
25 februari 2024
Anoniem
22 februari 2024
Anoniem
20 februari 2024
Anoniem
17 februari 2024
Mariska
9 februari 2024

Super lekker eten voor een goede prijs!!

Anoniem
8 februari 2024

Was mooi op tijd eerder dan was afgesproken en de salade was heerlijk.

Anoniem
3 februari 2024
Anoniem
30 januari 2024
Schepers
18 januari 2024

De shoarma was lauw en er zat echt heel veel kookvocht en vet onderin het bakje jammer vorige keer was het wel vele malen beter

Ineke van de Logt
24 december 2023
Ingrid
20 december 2023

Lekkere pizza's. Snel klaar

Floor
9 november 2023
Patrick van der Weide
5 november 2023

Uur later..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J dekker
28 oktober 2023

Pizza vond ik niet zo fijn doorbakken. Verder alles oke

Hermien
13 oktober 2023
Danillo Post
13 oktober 2023

Pizza's waren slechter belegd dan een diepvriespizza het deeg was niet goed gaar waardoor we allemaal misselijk zijn geen goede ervaringen.

Elke
2 oktober 2023

Heerlijk gegeten. Was precies op tijd klaar voor afhalen, werd vriendelijk geholpen. Alles vers en goed bereid. Ik kan het ook erg waarderen dat de pizza is voorgesneden. Voor herhaling vatbaar.

Isla
10 september 2023
Lisette
4 september 2023

Bestelling is een kwartier te laat geleverd. De pizza döner speciaal was een gewone pizza döner. Daarnaast zaten er twee kleine stukjes plastic (!) in de kapsalon..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
25 augustus 2023
J de Wit
19 augustus 2023

Er zat een dode vlieg in het eten

Derk wollink
5 augustus 2023
Anoniem
4 augustus 2023

Snel bezorgd en goed gegeten

David L
1 augustus 2023

De Pizza’s en Kapsalon waren uitstekend van smaak en de bezorging is prima geregeld.

Isla
31 juli 2023
Jansen
31 juli 2023

We hadden shoarma speciaal besteld EN betaald maar kregen gewone shoarma. Extra saus bestel EN betaald maar ook niet gekregen. We hadden ook ingevuld dat we met 50 euro gingen betalen maar (stond ook op de bon) maar de bezorger had geen wisselgeld. Al met al zijn wij niet tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
27 juli 2023

Half uur te laat

De Raadt
15 juli 2023

Bestelling niet optijd. Bestellen voor 3 personen krijgen we 1 blikje cola omdat ze te laat waren. Blijkt ook nog dat we een verkeerde maaltijd hadden.

Yaz
10 juli 2023
Herbert
19 juni 2023
J dekker
10 juni 2023

Mijn eerste bestelling ,woon hier pas. Maar heerlijk zeer tevreden.

Kelly
5 juni 2023

De bestelling was goed en smaakte erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dree
4 juni 2023
Manja
19 mei 2023

Lekkere pizza's. Normaal.formaat. alleen jammer dat de extra topping er niet op zat, betaal je toch aardig wat voor. Verder prima.

Hermien
22 april 2023

Goede kwaliteit, zoals altijd

Berend Post
15 april 2023
Kim snoeijer
10 april 2023

Mooi optijd bezorgt top

Zuidwolde
1 april 2023
Derk
12 maart 2023
Anique
12 maart 2023
Raymond
11 maart 2023

Het eten was heerlijk. Aleen wel moeten ze wel wat vaker het gerecht nummer op de verpakking zetten. Wij hadden 3 Calzones besteld en ww moesten zelf maar uitzoeken welke welke was. Dit is vaker voor gekomen.

Hk
18 februari 2023

Heerlijk, optijd, vers.

henk
24 januari 2023

te harde grote stukken kebab

Piet
15 januari 2023

Weer heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derk
8 januari 2023
schuiling
8 januari 2023
Herman
29 december 2022

Het eten had wel wat warmer mogen zijn. Volgende keer patat en kebab toch weer apart, want knapperige patat is toch wel lekkerder.

Frits
25 december 2022

Heerlijk gegeten! Veel voor betaalbare prijs!

Hermien
20 december 2022
Hk
17 december 2022
I
12 december 2022
Ikke
2 december 2022

Bezorger was niet zo vriendelijk, pizza was prima.

Angelika
1 december 2022

zeer goede pizza en andere gerechten, ik raad deze pizzeria aan

Jacco
28 november 2022
Noella en Milan
30 oktober 2022

wij hebben een klacht het brood ware pizza punten inplaats van broodjes en hadden geen smaak en was taai en heel hard vorige keer was de kip al niet goed en die man wou bijna wegrijden omdat we niet open deden omdat we de bel niet hoorde die is heel slecht met vriendelijke groeten noella en Milan

Jvdk
29 oktober 2022

Het was eerlijk en mooi op tijd.

Eric
21 oktober 2022

In eerste instantie bij de concurrent besteld, deze afhaaltijd werd ineens naar bijna anderhalf uur later geplaats op een niet al te druk moment. Zodoende toch maar bij Laziz besteld. Ik had 3 pizza's besteld met een ruime hoeveelheid aan ingrediënten. Binnen een kwartiertje tijd keurig mijn bestelling kunnen ophalen. Dat is wel zo fijn! Helaas waren de pizza's zeer schaars belegd, op het oog leken het pizza Margaretha's, en qua smaak deed dat niet heel veel meer dan de margaretha. Bij 2 pizza's verbrande korsten en helaas werd de moeite ook niet gedaan vooraf de pizza's te snijden. Erg jammer. Normaalgezien ben ik vrij tevreden over laziz, maar deze keer 2 sterren minder.

Milan van de Klippe
15 oktober 2022
Erik
14 oktober 2022

Mooi op tijd en het was erg lekker!

Mo
2 oktober 2022
Sebas
27 september 2022
Doldersum
17 september 2022

Prima eten, en op tijd gebracht.

Erik Welink
16 september 2022

Keurig op tijd geleverd, en was erg lekker.

Van Breukelen
13 september 2022

Bestelling geplaatst via jullie website, betaald en bevestiging ontvangen. En daar bleef het bij.... Telefoon wordt niet opgenomen pizza's nooit gehad. Het zou wel fijn zijn als ik mijn geld terug krijg.

Kok
13 september 2022

Durum doner bevat nog ong 1/3 van de normale hoeveelheid vlees. En dat Is het geld niet meer waard. Wij gaan de concurrent proberen.

Leon
7 september 2022

Weer top. Lekker warm en snelle levering.

Gijs
23 augustus 2022

We zijn positief terug gekomen van vakantie, dus hebben laten weten de bestelling buiten te zetten bij de deur. Bij het pakken van de bestelling zat er een briefje aan met: Beterschap, dus dat zorgt sowieso voor de 5 sterren! En bezorgd binnen de gestelde tijd.

Abdulahi
16 augustus 2022

Goed eten

Mandy
7 augustus 2022

Er zat een vlieg (strontvlieg) in mijn kapsalon. Patat was niet goed doorbakken

Janneke Bennink
31 juli 2022

Het eten was er op tijd en heerlijk warm zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 juli 2022

De deeg was klef de inhoud was heerlijk en het was op tijd bezorgd zelfs eerder dan de tijd die ze opgaven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 juli 2022

Jammer dat er een stukje bot in zat verder was het weer heerlijk en op tijd bezorgt.

gea
26 juli 2022

Bij de vleesgerechten is het lekkerder om de frites er appart bij te doen en niet onder her vlees.

Toon
13 juli 2022

Kregen bericht Hoelaat het werd bezorgd heel goed uiteraard maar hij was 30 min eerder ook uiteraard heel fijn maar klopt niet

Anoniem
6 juli 2022
Kim snoeijer
27 juni 2022
Remco
11 juni 2022

Eten was koud bij leveringen. Bezorgen duurde ook een uur!

Hommes
7 juni 2022

Duurde veel langer dan aangekondigd

Tevreden klant
4 juni 2022
Peter
3 juni 2022
Irene
27 mei 2022

Heerlijke pizza shoarma speciaal. Korsten mogen wel wat dunner. Verder top.